Saygus V SQUARED - първият смартфон с 464 гигабайта памет скоро ще е факт


 

Saygus е името на компания, която предизвика невероятен интерес в уеб сайта на Indiegogo. В него тече кампания за финансиране на нейния нов продукт, който представлява уникален по характер смартфон. стройството се казва V SQUARED и се отличава с впечатляващи технически спецификации и на практика елиминира проблема с недостатъчната вградена памет. Количеството на паметта е впечатляващите 464 гигабайта, което позволява на потребителите да съхраняват огромно количество данни от лично или служебно естество. 5-инчовият екран на телефона е още една от неговите положителни характеристики, но именно паметта е тази, която привлича най-много вниманието на потребителите. Процесорът му ще е с четири ядра, които работят на базова тактова честота от 2.5 гигахерца.

 

 

 Камерата на устройството е в размер на цели 21 мегапиксела, което може да донесе единствено много приятни изненади за любителите на фотографията. Оптичната стабилизация на изображенията и 13МР сензор за селфи снимка в предната част са две от преимуществата, които веднага се забелязват. Освен това потребителите могат да избират три цвята за новия си телефон в зависимост от личните си вкусове и предпочитания. Това са съответно бял, черен и розов, като на този етап ни е известна и цената на продукта. Тя ще е в размер на 680 евро, а се очаква продажбите на телефона в световен мащаб да започнат още през есента на настоящата година. Това е продукт, който определено може да направи ежедневието ни приятно и разнообразно за дълго време.

 Коментари за Saygus V SQUARED - първият смартфон с 464 гигабайта памет скоро ще е факт

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм