Новите камери на iPhone, ще снимат 3D изображения


 

Смартфоните с тази марка като цяло започнаха да привличат потребителите от страната и света още от момента, в който се заговори за тяхното създаване и поява на пазара. Бързата скорост на работа, елегантният дизайн, впечатляващите дисплеи и добре функциониращите камери са четирите неща, които в най-голяма степен отличават мобилните телефони на гиганта, основоположник на който е вече покойният Стив Джобс. Сега стана ясно, че специалистите на компанията в момента разработват нови проекти, които имат за цел в значителна степен да подобрят функционалността на камерите. В основата на проекта заляга опцията камерите да са в състояние да заснемат триизмерни изображения – нещо, с което едва ли могат да се похвалят производителите на много смартфони.

Улавянето на снимки дори и при по-слабо осветление е другата положителна характеристика, която ще притежават новите камери на смартфоните на компанията. Освен че камерите са по-малки от всички останали конкуренти на пазара, те ще са подходящи за включване и в следващия ултра тънък модел на гиганта, който предстои да се появи на пазара. Истинските измерения на заснеманите обекти могат лесно да се измерват поради факта, че сензорите разполагат с голям брой компоненти. Фоновото изображение на видео клиповете може да се променя наред с опцията да се снимат триизмерни изображения. С този проект компанията на Джобс още веднъж доказва огромния си потенциал и възможностите, с които разполагат нейните инженери, специалисти и целият останал персонал. С тази придобивка към камерите компанията няма как да не се превърне в атрактивен център за потребителите.

 

Смартфони iPhoneКоментари за Новите камери на iPhone, ще снимат 3D изображения

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм