Motorola Smelt е името на новия смарт часовник на бранда


 

Като цяло изминалата вече 2014-та година бе много успешна за производителите на смарт часовници, за които много специалисти и експерти са на мнение, че ще надминат известността на смартфоните. По всичко изглежда, че компаниите ще продължат и през тази година да съсредоточават усилията си към производството на умни часовници и това се потвърждава от една съвсем наскоро появила се в нета новина. Според нея Motorola Smelt е сред онези умни часовници, които на първо място се явяват наследник на предишния продукт на Motorola. Също така устройството ще е ново за гиганта, ето защо винаги, когато се представя нов продукт, интересът на много потребители по света с пълно основание е засилен.

 

Motorola Smelt

 

 Дали обаче новият смарт часовник ще успее да постигне забележителния успех на предшественика си, на този етап е много трудно да се каже. Факт е обаче, че компанията се надява именно на това и поради тази причина се е заела с изработването на усторйството. Моtorola Smelt ще поддържа разделителна способност от 360х360 пиксела, което е минимално увеличение, в сравнение с Moto 360. По отношение захранването на устройството, за него ще се грижи супер бърз и мощен процесор. На този етап обаче все още не разполагаме с повече информация по отношение на останалите технически параметри, както и за паричната стойност на часовника. Тези неща ще станат известни съвсем скоро и тогава всички, които се интересуват от продукта, ще могат да научат всичко онова, което да ги накара да си го купят.

 

 Коментари за Motorola Smelt е името на новия смарт часовник на бранда

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм