LG G4 ще бъде с 5.6-инчов дисплей


 

 Новия смартфон LG G4 е един от най-дълго чаканите и обсъждани от потребителите по света, като това по всяка вероятност се дължи и на успеха, който постигна неговият предшественик. Ето защо колкото повече наближава времето на премиерата, толкова повече детайли научаваме за него. Сега стана ясно, че дисплеят на мобилното устройство ще е с размери от 5.6 инча, което го прави изключително удобен за работа. Дизайнът и хардуерът също обещават да са много впечатляващи – дори повече, отколкото бяха при предшественика на смартфона. За захранването му ще се грижи много мощен Snapdragon 810 процесор на Qualcomm, който е с осем ядра и е допълнен от бърз Adreno 430 графичен чип. Има и още някои други спецификации, които си струва да бъдат споменати.

 

LG G4 ще бъде с 5.6-инчов дисплей

 

 Това е например количеството оперативна памет, което е в размер на 3 гигабайта, докато това на вградената достига 32 или 64 гигабайта. В това отношение потребителите ще имат опции пред себе си и ще могат да изберат тази, която най-пълно отговаря на техните вкусове и предпочитания. Сензорът за пръстови отпечатъци е друга техническа спецификация, която прави смартфонът подходящ за всички потребители, а също така и дисплеят в извита форма. През месец април, както вече бе споменато преди време, трябва да се състои премиерата на това изключително устройство, ето защо българските потребители трябва да почакат още съвсем малко. Що се отнася до цената му, все още не знаем нищо за евентуалната парична стойност, а така също и за другите му характеристики.

 

Смартфони LG:Коментари за LG G4 ще бъде с 5.6-инчов дисплей

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм