Xperia Z3 ще бъде актуализиран до Android 5


 

Xperia Z3 e следващият смартфон от категорията висок клас, който ще бъде актуализиран към най-известната и използвана в момента мобилна операционна система. Става въпрос за Andoid 5.0 Lollipop OS, като тази информация се потвърди от представителите на компанията в различни страни. Те се намират в Иноднезия и Франция и заявиха, че към настоящия момент ъпдейтът ще е достъпен на пазара до края на тази седмица. Така всички, които вече притежават такъв смартфон, ще могат спокойно да се възползват от всички преимущества на новата платформа. Френската дивизия на компанията използва профила си в социалната мрежа Туитър, за да съобщи новината, която със сигурност успя да зарадва много потребители по света. Този факт пък сам по себе си е показателен, че много скоро ъпдейтът ще е на разположение в още много държави от континента Европа.

Новата платформа на Гугъл е най-осезаемата и ясно видима разлика, която няма начин да не бъде забелязана веднага от всички потребители. Те също така ще могат да работят и с чисто нова система за нотификации, като едновременно с това ще им е предоставена и значително по-бърза скорост по време на работа. Поддържащата специална функция на батерията гарантира на хората и много по-дълъг живот на батерията, което в наши дни е фактор с огромно и съществено значение за всички. Сега ни остава единствено да се въоръжим с необходимото търпение и да дочакаме броените дни, които идват, докато очакваният ъпдейт най-после бъде на разположение. Така този смартфон ще се превърне в едно от най-използваните устройства.

 Коментари за Xperia Z3 ще бъде актуализиран до Android 5

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм