Mozila Firefox смартфони и таблети са вече на пазара


 

 Макар че мобилната платформа на Mozila все още не постига очакваните от нея резултати, на пазара вече са на разположение смартфони с нея. Сега въпросът е дали те ще постигнат желаните резултати, които да оправдаят в пълна степен тяхното производство. Към настоящия момент инженерите, заели се с осъществяването на този интересен проект, работят усилено с цел да постигнат значителни подобрения.  Според последните информации в различните електронни издания се изказва мнението, че Мозила ще си партнира с немския мобилен оператор Deutsche Telekom в създаването на интересен смартфон с Firefox OS. Основната цел, с която се разработва това ново и модерно устройство, е да предложи на потребителите колкото се може по-голяма сигурност при опазване на личните и служебни данни.

 

Mozila Firefox смартфони са вече на пазара

 

 Преинсталираният софтуер на новия смартфон ще е предназначен успешно да блокира всички онези приложения, които искат постоянно да издадат нашата локация. Съгласно концепцията на създалите тази опция експерти, вредността на подобни приложения е много голяма. Те не само разкриват къде се намираме, но едновременно с това значително увеличават риска от това нашите лични данни да попаднат в ръцете на хора с лоши намерения. Ето защо подобен смартфон веднага ще привлече вниманието на потребителите, за които опазването на данните е несъмнено важен приоритет с първостепенно значение. Освен това устройството ще ни предложи и допълнителни опции за криптиране на личната информация. Сега ни остава единствено да видим дали обещанията на разработилите този смартфон специалисти ще се изпълнят, защото това определено ще е сигурна крачка към опазването на информацията.

 

http://smartphones.bg/onlain-magazin-telefoniКоментари за Mozila Firefox смартфони и таблети са вече на пазара

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм