Кои модели Lumia имат ъпдейт до Windows 10


 

 Теchnical Preview версията на Windows 10 е достъпна за милионите потребители, които биха искали да се възползват от предимствата. Това официално бе съобщено от представители на компанията, ето защо информацията в никакъв случай не може да се счита за недостоверна. Windows Insider Program трябва да имат всички, които искат да я изтеглят и това е едно от условията, без които практически е невъзможно да се работи с платформата. Към настоящия момент платформата може да се инсталира на шест модула смартфони Lumia, между които личат имената на Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 и Lumia 830. Така притежателите на тези устройства вече могат спокойно да работят с продукта и да се насладят на всичко, което той е в състояние да предложи.

 

windows 10

 

 Всички изтеглили технологията потребители прекрасно знаят, че това е ранна версия на платформата и могат да очакват различни проблеми в работата ѝ. Не без помощта на своите многобройни клиенти от целия свят от компанията се надяват, че ще се стигне до значителни подобрения и така всички, ползващи смартфони, да останат максимално доволни от версията. Дали обаче това ще стане, е все още рано да се каже на този етап от времето. Едно обаче е сигурно – познавайки стила на гиганта, едва ли можем да очакваме той да ни разочарова. С разработката на новата версия несъмнено ще настъпи нова еволюция в сферата на технологиите и особено при смартфоните. Днес това са едни от най-използваните устройства, които в много отношения заместват дори лаптопите.

 

http://smartphones.bg/smartphone-MicrosoftКоментари за Кои модели Lumia имат ъпдейт до Windows 10

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм