Смарт часовниците Android wear – имат ли бъдеще?


 

Android Wear е несъмнено един от най-силните козове на гиганта Гугъл към настоящия момент, благодарение на който компанията се надява да се превърне във фактор с решаващо значение по отношение производството на смарт часовници. Сега в интернет се появи интересен доклад, съдържащ информация за това как потребителите възприемат появата на този продукт на пазара. Съгласно посочените в текста данни се споменава, че през цялата изминала година са доставени 720 хиляди броя устройства с платформата на компанията. Според информацията на Canalys и през последното тримесечие на 2014г. потребителите са проявявали най-голям интерес към Moto 360 на Motorola, който продължава да е най-популярния модел с Android Wear. Продажбата на часовниците в глобален размер достига 4.6 млн. броя през последните 12 месеца.

Това дава пълно основание на експерти и анализатори да смятат, че продажбите на тези устройства ще продължат със същите добре развиващи се темпове и през настоящата 2015-та година. Постоянните ъпдейти по отношение на софтуера в комбинация с добавянето на повече приложения за тях е основната причина часовниците да постигат тези забележителни успехи сред потребителите. Не на последно място са и сравнително ниските и достъпни цени, като те също ще допринесат за успешните продажби на часовниците. Ето защо предвид всичко това тези устройства не само имат бъдеще, но и с течение на времето могат да завладеят много други пазари в различните държави. Все още обаче е необходимо време, в което компаниите да ни убедят в ползите от своите уникални устройства.Коментари за Смарт часовниците Android wear – имат ли бъдеще?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм