Google Ara ще бъдат представени на MWC 2015


 

 В резултат на настъпващите промени и иновации в сферата на технологиите, потребителите получават възможността да се забавляват с едновременно по-тънки и по-достъпни по отношение на цената устройства. Въпреки несъмненият напредък, който е постигнат що се отнася до производството на таблети и смартфони, това не може да се каже за дизайна. Като цяло той запазва облика си, с който устройствата бяха известни в началото на своето съществуване. В тази връзка от Google сега работят над уникален проект, който цели да ни покаже качествени и иновативни промени именно по отношение на дизайна на смартфоните. Google е компанията, която го разработва и възнамерява да демонстрира възможностите на първите модули за смартфоните на MWC 2015. Съществува и една допълнително любопитна подробност.

 

YEZZ

 

Въпросните смартфони няма да бъдат произведени от някои от най-големите и водещи компании в този сектор, както това се случва по принцип. Технологичният гигант е постигнал споразумениe с малко познатата компания Yezz. Така по всяка вероятност корпорацията, макар и до момента малко известна сред потребителите, съвсем скоро ще се превърне в истински хит на пазара. Определено това е шанс, който в никакъв случай не е за изпускане. Според предварително появилите се в мрежата данни става ясно, че към настоящия момент от гиганта са произвели над 100 компонента за своите смартфони и това ще е едно от най-интересните събития по време на конференцията в Барселона. Именно на технологичното шоу ще разберем със сигурност и докъде са стигнали по отношение напредъка в устройствата.

 

http://smartphones.bg/onlain-magazin-telefoniКоментари за Google Ara ще бъдат представени на MWC 2015

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм