LG ще ни предложат няколко нови смартфона през 2015 г.


 

 LG разкриха, че са генерирали огромни печалби от продажбите на своите смартфони през извиналата вече 2014-та година. G3 несъмнено изигра особено важна роля в тази насока. Едва ли има потребител по света и в страната, който да не се убеди в истинността на това твърдение. Продуктът беше обект на постоянен интерес, което в крайна сметка оправда очакванията на специалистите на компанията и донесе очакваните от тях печалби. Сега пък стана ясно, че от корейския производител планират да разработят нов модел смартфон, който да е подобрена версия на най-успешния за изминалата година продукт. Две от нещата, които той ще съдържа, са нов интересен дизайн и 20.7 мегапикселова камера, с която правенето на снимки и видео клипове ще е с повече от отлично качество.

По всичко личи, че LG ще продължат да инвестират много средства и усилия в развитието и еволюцията на този бранд. Вече са известни няколко имена на търговски марки, които ще използва при производството на следващото си поколение смартфони от висок клас. Така компанията за пореден път ще изненада приятно своите почитатели, които ще имат възможността да се сдобият с качествен и надежден смартфон. Данните разкриват, че компанията е успяла да патентова следните наименования G4, G5, G6, G7, G8 и G9. Премиерата на LG G4 по програма трябва да се състои до края на първата половина на годината, но на този етап все още няма подробни данни относно техническите спецификации на останалите смартфони. Те обаче ще са насочени предимно към високия ценови клас.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-lgКоментари за LG ще ни предложат няколко нови смартфона през 2015 г.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм