Samsung Galaxy S6 в Европа от 1 март


 

 В технологичната индустрия от Samsung могат да се похвалят, че са най-големият производител на смартфони. В резултат на постоянната в този сектор обаче, водещите позиции на корейската компания са постоянно застрашени и тя трябва непрекъснато да мисли по какъв начин да се разширява. Именно с цел затвърждаване на водещите позиции, компанията сега много ще разчита на Samsung Galaxy S6. Устройството вече успя да се превърне в обект на множество спекулации и коментари, което предизвика и съответната реакция от страна на компанията. Тя официално обяви, че е насрочила събитие, което по програма трябва да се проведе на 1 март. Дотогава има почти месец, ето защо ще трябва да почакаме малко, преди да разберем какво ни очаква.

Шоуто MWC 2015 е насрочено да се проведе между 2 и 5 март, ето защо изборът на дата от страна на корейския гигант едва ли е случаен. Несъмнено очакванията на повечето потребители и специалисти са събитието да е изцяло свързано с представянето на новия смартфон, но дали това наистина е така, все още е рано да се каже с абсолютна сигурност. Не се знаят също така и определени технически спецификации за устройството, като например размерът на диагонала на неговия дисплей. Очаква се то да е в състояние да поддържа изключително добра и качествена резолюция в размери 2560 х 1440 пиксела. 20-мегапикселовата камера, записваща видео с 4К разделителна способност пък е още едно от подобренията, които този смартфон ще предложи на закупилите си го потребители.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за Samsung Galaxy S6 в Европа от 1 март

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм