Ще има ли смартфони с процесори с 10 и 12 ядра?


 

Медиатек възнамерява съвсем наскоро да пусне на пазара нови смартфони, които ще бъдат уникални по рода си. Очакванията се да бъдат с 10 или 12 ядра – такава е информацията на повечето от китайските електронни издания. Според слуховете се твърди още, че двата чипа ще се презентират официално още до края на тази година, ето защо потребителите отново ще имат възможността да притежават различни и модерни смартфони. На този етап все още липсва достатъчно ясна и конкретна информация, но по всяка вероятност и двата чипа ще бъдат предназначени основно за смартфони. Това със сигурност е нова еволюционна стъпка в развитието на технологиите, ето защо няма начин интересът ни да не бъде силен и постоянен.

 

Ще има ли смартфони с 10 и 12 ядра

 

Съгласно мнението на специалисти и експерти, в последно време пазарът за смартфони така или иначе не се разширява с чак толкова бързи и ускорени темпове. Според още една новина от кухнята на компанията, към настоящия момент тя търси да наеме хардуерен инженер, който да има достатъчно богат опит и квалификация в сферата на паралелните компютърни системи с ниско потребление на енергия. Така по всяка вероятност ще станем свидетели на създаването на смартфони, които в редица отношения ще бъдат по-полезни от останалите мобилни устройства. Не една и две корпорации подиграваха компанията за нейното твърдение, че е важно качеството на ядрата, а не техният брой. Ето че сега обаче именно тя е на път да създаде смартфони, в които определено се набляга на бройката. Тази новина със сигурност още дълго ще бъде коментирана.Коментари за Ще има ли смартфони с процесори с 10 и 12 ядра?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм