Смартфон Lenovo S 90


 

Lenovo S90 e сред онези смартфони, които разполагат с две камери, като едната от тях е предназначена специално за правене на селфи снимки, а това е едно от любимите занимания на много потребители в наши дни. Разглеждайки в детайли функциите на селфи камерата, веднага се набива на очи проследяващият лицата в кадър фокус. Осем мегапиксела качественият еквивалент на камерата за селфита я прави сигурна и надеждна, ето защо направените с нея снимки са с кристална яснота и качество. Втората камера пък има LED светкавица, а този атрибут напоследък стана все по-популярен при много от останалите смартфони. Основната камера на продукта се намира в неговата задна част, като тя е предназначена за направата на видео клипове. Качеството им, както и при снимките, е гарантирано.

 

lenovo-s90-sisley-dual-sim

 

Освен със светкавицата, този смартфон предлага на потребителите и още две допълнителни екстри. Това са съответно жълтото и розовото переферни осветявания, а освен това предната камера предава по отличен начин в случай на видео разговор. Още няколко на брой са екстрите, с които може да се похвали новият смартфон на гигантския производител. В това число например влизат жестовете за спусък – с два пръста нагоре, мигането на очи и различните гласови команди. Не на последно място продуктът разполага и с най-обикновен таймер, който се среща при голяма част от мобилните устройства. Поредният продукт на гиганта е предназначен за всички потребители, които обичат да си правят селфита и така да усъвършенстват уменията си по снимане. Освен това смартфонът има всички необходими екстри за направата на качествени изображения.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-lenovo/lenovo-s90-sisley-dual-simКоментари за Смартфон Lenovo S 90

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм