Charge Tech ще зарежда два пъти по-бързо от стандартно устройство


 

 ChargeAll е компания, която съвсем наскоро разработи модерно и иновативно зарядно устройство. То е предназначено да зарежда различните мобилни джаджи като смартфони и таблети, които в наши дни се ползват масово от голям брой потребители по целия свят. В сравнение с останалите си конкуренти, този продукт има едно съществено и важно предимство. Неговите създатели са единодушни по въпроса, че е в състояние да зареди всеки смартфон или таблет до два пъти по-бързо. Това е от огромно значение за всички и особено за тези, които използват мобилните си устройства за вършене на работа. Продуктът е ChargeTech, като той е оптимизиран да работи с устройства, които използват популярната напоследък операционна система Android OS и iOS. Той е в състояние да зарежда и смарт часовниците.

 

ChargeTech

 

 Зарядното също така е оборудвано с два USB 3.0 порта, а това автоматично позволява свързването на две устройства едновременно. По този начин може да се спести още повече време при зареждането им предвид бързината, с която се извършва този процес. Благодарение на специалния индикатор към устройството всеки един от потребителите има възможност да следи нивото на зареждане и така да знае кога горе – долу процесът на зареждане ще приключи. Също така стана ясно, че от компанията работят и над още една версия на зарядното. Тя е предназначена за употреба в автомобилите, като вече събра необходимото за разработката финансиране. Бял и черен са цветовете, в които това зарядно устройство ще се предлага на потребителите. Цената му ще е приблизително 110 евро.

 

http://pczone.bg/bateriq_za_telefonКоментари за Charge Tech ще зарежда два пъти по-бързо от стандартно устройство

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм