Polaroid и Kodak показаха собствени смартфони


 Eдин от най-новите продукти в областта на смартфоните е CES 2015, който няма как да не предизвика интереса на хилядите потребители. Те винаги са заредени с ентусиазъм в случаите, когато от сферата на технологиите обявят излизането на ново устройство. Смартфонът е на Кодак и се нарича Kodak IM5. Тази информация вече се разпространи на много места във виртуалното пространство, ето защо голяма част от потребителите знаят наименованието на продукта. Със своите огромни по размер икони, той ще бъде отличното решение за по-възрастните потребители. Също така много от тях носят очила, но иконите да достатъчно видими, така че да не създават усещане за дискомфорт по време на работа. Осемядрен процесор се грижи за захранването на устройството, което гарантира отлична работа.

 

http://pczone.bg/fotoaparati

 

От своя страна Polaroid представиха два нови продукта, които също се очаква да постигнат много на пазара и да допаднат на потребителите. Flip разполага с четириядрен процесор и е изключително тънък по размер, което го прави изгоден в много отношения. Количеството вградена памет е в размер на един гигабайт. Що се отнася до модела Selfie , той впечатлява на първо място с уникалната си въртяща се камера. Разнообразните опции за правене на селфита са налице, ето защо любителите на този тип снимки ще могат с удоволствие да се отдадат на любимото си занимание. Благодарение на поддръжката на наподобяващо Полароид приложение, снимките ще изглеждат по начин, правени все едно със стар аналогов апарат. Това интересно решение на създателите на смартфона има за цел да направи продукта още по-атрактивен.

http://pczone.bg/fotoaparatiКоментари за Polaroid и Kodak показаха собствени смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм