Още информация за Microsoft Lumia 435


 След дълго чакане потребителите най-накрая видяха първия самостоятелен смартфон на Microsoft в лицето на бюджетния модел Lumia 535 Компанията ще продължи да залага предимно на устройствата от по-ниския ценови клас, за да популяризира своята мобилна платформа през 2015г. Сега в интернет се появиха данни, разкриващи за детайли за нов достъпен смартфон на Microsoft, с който тя вече провежда усилени тестове, предаде Gsmarena. Предстоящото устройство на компанията ще се казва Lumia 435 и ще е позиционирано дори под Lumia 535 в портфолиото ѝ. Moделът ще има дисплей с 4-инчов диагонал, който поддържа резолюция от 800х480 пиксела и осигурява плътност от 235ppi. Lumia 435 ще се захранва от Snapdragon 200 процесор на Qualcomm и също така ще разполага с основна 5-мегапикселова камера и ще работи едновременно с две SIM карти.

 

lumia 435

 

 Пълните размери на новия достъпен модел на Microsoft ще са 118.1х64.7, като все още нямаме детайли за дебелината му. Данните разкриват, че Lumia 435 ще предложи уникален режим на батерията, който ще се възползва максимално от нейния потенциал, като предложи допълнително време за работа с едно зареждане. Все още не знаем кога и на каква цена Microsoft възнамеряват да стартират продажбите на Lumia 435, който вероятно ще работи с Lumia Denim ъпдейта на платформата.Новият смартфон на компанията се очаква с интерес от всички почитатели на качествените и надеждни мобилни устройства. Сега, когато вече разполагаме с още информация за него, тя ни убеждава по категоричен начин в огромния потенциал на гиганта, който е лидер на пазара за технологии.

 


 

 Коментари за Още информация за Microsoft Lumia 435

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм