Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich взе златна награда


 

 Това не е истинска изненада, тъй като добра мобилна операционна система като Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich е взела досега многобройни награди и признания от различни събития. Сега любимият Android беше номиниран за UX( User Experience Awards ) от Parson’s School of Design’s 2012 User Experience Awards и взе Златна награда за Best Platform Experience.

 

 

Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich-gold

 

 

 

 Много от потребителите, които използваха по ранните версии на Android се оплакваха, че операционната система има многобройни празнини и не изглежда професионално.

 

 Затова от Google наеха Матиас Дюарт, по известен с работата си в webOS, за да добави професионална визия на Google Android. Със сигурност след тази награда от Google, както и Матиас Дюарт и неговият екип са доволни от свършената работа.

 

 Екипът предостави и кратък видео клип, представящ някои по забележителните характеристики, както и предишни дизайнерски решения.

 

 

 

GSM НовиниВидео

Коментари за Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich взе златна награда

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм