Официално бе представен Samsung Galaxy A7


 

 Samsung Galaxy A7 е сред онези смартфони на гиганта, които успяха да предизвикат истинска сензация сред потребителите по целия свят. Днес индустрията има нужда от модерни и съвременни технологии, които в значителна степен улесняват работата и ежедневието на всички. Корпусът от алуминий в съчетание с останалите положителни характеристики съвсем естествено привличат потребителите и голяма част от тях вече нямат търпение да се сдобият с този модерен и елегантен смартфон. Устройството е от серията висок клас, ето защо е ориентирано предимно към работещите в сферата на бизнеса потребители. Благодарение на изтеклата в онлайн медиите информация сега се знае и точната дата, на която ще се състои дълго очакваната премиера на продукта. Ето защо остава, новия смартфон да го видим пуснат в търговската мрежа.

 

Galaxy A3

 

Събитието се провежда само една седмица след края на друг значим за технологиите ивент. То се провежда в американския щат Калифорния, което стартира осем дни по-рано. Така за потребителите предстоят интересни и вълнуващи дни, по време на които те ще имат възможността да се запознаят с редица нови мобилни устройства. 5.5 инча се очаква да бъде размерът на дисплея на смартфона на Самсунг – по този показател потребителите ще останат доволни във всяко едно отношение. В задната си част продуктът разполага с камера, която позволява заснемането на изображения и видео клипове с уникално качество. Това се дължи на пикселите, които са 13. 5 МР сензор пък позволява провеждането на видео разговори, а вграденото количество РАМ памет е в размер на 2 гигабайта. Вариантите за процесор са два, като може да се използва осемядреният 64-битов чипсет Qualcomm Snapdragon 615 (четириядрен Cortex на 1,5 GHz и четириядрения Cortex-A53 на 1,0 GHz) или 8-ядрен 32-битов Samsung Exynos 5430 (четириядрен на 1,8 GHz и четириядрен Cortex-A7 на 1,3 GHz). И в двата Габаритите на корпуса са: 151×76,2×6,3 мм,като смартфона  Samsung Galaxy A7 претендира за това, че е един от най-тънките метални смартфони за сега. Теглото на мобилния телефон заедно с батерията, която е с капацитет 2600 mAh е 141 гр.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за Официално бе представен Samsung Galaxy A7

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм