Какви са подобренията в Гугъл Месинджър


 

Google Messenger е сред най-популярните мобилни приложения на компанията, която сега представи нова негова версия, която се отличава с редица подобрения. Припомняме ви, че това е едно от новите заглавия, което се възползва от иновативния Material Design интерфейс на платформата Android 5.0 Lollipop OS. Актуализираната версия на Google Messenger вече е достъпна за безплатно изтегляне. Потребителите вече разполагат с много повече възможности да персонализират визията на приложението с цветни теми и интерактивни анимации. Собствениците на смартфони и таблети с платформата Google разполагат сами с опцията да избират кой човек с какъв нюанс да се показва в чат сесията. За да го направите трябва да изберете People and Options бутона в Overflow менюто и да подберете с какъв нюанс искате да виждате приятелите си в приложението Messenger.

 

Google Messenger

 

Някои потребители вече се оплакаха от проблеми и забавяне при възпроизвеждането на анимации, докато работят с него. Google са обърнали внимание на техните молби и са отстранили този проблем, като са ги ъпдейтнали към новия Material Design. В заключение ще отбележим, че новата версия ще е достъпна за всички потребители в следващите няколко дни. Днес месинджърът е неделима част от ежедневието на хората. Почти всеки потребител се възползва от това приложение докато пътува или се прибира от работа. Ето защо настъпващите в него подобрения са от жизнено важно значение за тези, които непременно държат да бъдат в тон с развитието на технологиите. С това приложение гиганта Гугъл категорично затвърди репутацията си на утвърден лидер на пазара на технологиите.

 

http://smartphones.bg/prilojeniyaКоментари за Какви са подобренията в Гугъл Месинджър

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм