Кои са най-добрите приложения за Андроид


 

 2014 беше една вълнуваща година за феновете на мобилната платформа на Google, Android. Беше представена версията Android Lollipop, видяхме нови и интригуващи модели смартфони и таблети, дори се появи нова платформа за смарт часовници – Android Wear. Имаше и много интересни решения като смарт часовникът, който въпреки слабия старт започна малко по малко да заема своето място на пазара. Съвсем наскоро бе публикувана информация за най-добрите приложения за Андроид през почти изминалата вече 2014-та. На първо място е Afterlight. Приложението за редактиране на снимки Afterlight вече е познато на потребителите на iOS. От тази година обаче то може да се ползва и от собствениците на Android устройства. Приложението разполага с близо пет дузина филтри и още десетки видове текстури и специални ефекти.

  Няма собственик на мобилно устройство, който да не се притеснява за живота на батерията му. Приложението Estar Battery Saver е предназначено именно да информира потребителите за състоянието на източника на енергия. Sunrise Calendar отдавна е едно от най-популярните приложения за iOS, но вече и Android потребителите могат да се възползват от неговите организационни супер сили. То има невероятно красив дизайн и определено ще направи ежеднеивето по-приятно. На последно място е Minuum.То осигурява повече място за писане поради факта, че клавиатурата може да се свие непосредствено до самия ред. Казано накратко – приложението е атрактивно за всички, които искат нещо средно между напълно изчезваща клавиатура и такава, която заема само половината видима част от екрана. И петте приложения са отлични и с доказана полза.

 Коментари за Кои са най-добрите приложения за Андроид

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм