Смартфоните с извити дисплеи имат бъдещеLG продължават да смятат, че смартфоните с извити дисплеи имат бъдеще и могат да се превърнат в следващата голяма революция в индустрията. Gflex името на първия подобен модел на компанията, но скоро тя планира да представи негова нова версия. Последните данни на AndroidAuthority разкриват, че това ще е един от най-интересните продукти на корейския гигант, които ще видим на CES 2015. За него се знае, че ще е снабден с с по-добър P-OLED дисплей с Full HD разделителна способност, но също така ще се отличава с по-компактни размери от своя предшественик. Компанията отново ще заложи на самовъзстановяващото се покритие в задната част, чиито възможности също ще бъдат подобрени в новия смартфон.

 


 Въпреки, че не знаем детайли за другите технически спецификации можем да очакваме LG Flex 2 да оперира с Андроид 5.0. Eдин от най-големите проблеми пред първия модел с извит дисплей на LG бе твърде високата му цена и ще е интересно да видим дали компанията може да ни представи по-достъпен модел с тази иновативна характеристика. Премиерата на G Flex 2 ще е интересно събитие, което вероятно ще принуди Samsung да представят нова версия на Galaxy Round. Припомняме ви, че технологичното шоу CES 2015 ще се проведе в Лас Вегас между 6 и 9 януари. Дотогава не остава много време, ето защо ще трябва да потърпим още малко, докато се насладим на възможността да видим по-отблизо един от най-добрите смартфони на производител в бранша с доказано име и авторитет.
 
 Коментари за Смартфоните с извити дисплеи имат бъдеще

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм