С кои ръкавици да използваме устройствата си през зимата


 

 През зимата е истинско предизвикателство да опазим тялото си топло, но за технологичните маниаци, които не могат да се отделят от любимите си устройства това е още по-трудна мисия. В миналото не можеше да се изпрати съобщение от джаджа със сензорен дисплей без да се свалят топлите си ръкавици и да не се усети студа навън. По-къно обаче телефони като Galaxy Note 4 позволиха да използвате тъчскрийн дисплея и през дрехи. Има няколко вида ръкавици, благодарение на които устройствата могат да се използват без нужда от тяхното сваляне. Ръкавиците Timberland имат класически вид. Освен това те са удобни и изключително топли. При това те са достъпни в четири цвята и четири размера. На показалеца и палеца има специални подложки, които ви гарантират необходимата връзка с дисплея на смартфона.

 

С кои ръкавици да използваме устройствата си през зимата

 

Втората възможна за потребителите опция е Zensah. Този модел ръкавици е подходящ за спортисти. Тези черни ръкавици имат светлоотразителни бели ивици по външната страна както и специална материя плат на палеца, показалеца и средните пръсти за по-лесно използване на сензорен екран. NuTouch ръкавиците разполагат с проводими влакна вплетени във всички пръсти, така че да може да се работи със сензорния дисплей на джаджата си с всичките си 10 пръста. Предлагат се в три размера и само в сиво. Изработени са от памук, което ги прави топли и удобни. Agloves Gripper не само позволяват работа отвън на студа, но също така държат максимална топлина и се характеризират с висок процент проводимост.

 

 

 Коментари за С кои ръкавици да използваме устройствата си през зимата

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм