Plan V прави възможно зареждането на смартфона с стандартна 9 - волтова батерия


 

 Сравнително краткият живот на батерията на смартфона ни може да ни постави в доста неочаквани и непредвидени ситуации. Компанията Flintu разработва интересна джаджа с името Plan V, която предлага много интересно решение на този проблем. Самият аксесоар е с компактни размери и ви позволява да заредите устройството си със стандартна 9-волтова батерия, предаде Gizmag. Пълните размери на Plan V са 4.5х1х1 сантиметра и според официалните данни може да осигури до четири часа допълнително време за разговори на мобилно устройство с Android OS. Plan V e с тегло от едва 7 грама и не е по-голям от ключове и зарежда устройствата с microUSB порт, но създателите му ще го оптимизират и за работа с iPhone.

 

Plan-V-charger

 

 В момента този аксесоар събира финансиране в Kickstarter и ако всички върви по план ще може да бъде купен от потребителите за едва €11 през следващата година. Идеята на компанията да използва стандартна 9-волтова батерия за захранване на смартфоните ни определено е доста интересна. По този начин Plan V се превръща в чудесно решение за случаите, в които се намирате в планината или далече от електрическата мрежа. Ще е интересно да видим как потребителите ще възприемат този интересен аксесоар. Той е поредното категорично доказателство, че сферата на технологиите и в частност смартфоните търпи постоянно развитие. Ето защо всеки може да се облагодетелства и да се сдобие с такъв продукт, който в пълна степен да отговаря на индивидуалните му нужди, вкусове и предпочитания. Планът е уникален и би трябвало да сработи добре.

 

 

 Галерия


Коментари за Plan V прави възможно зареждането на смартфона с стандартна 9 - волтова батерия

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм