Sonim XP7 - нов удароустойчив смартфон с LTE и Android OS


 Съвременните и модерни смартфони ни предлагат все повече функции, камери и дисплеи с висока разделителна способност и дълъг живот на батерията. Преобладава щата част от тях, обаче могат много лесно да бъдат повредени при евентуално изпускане, удар или друг случаен инцидент. Sonim подготвят премиерата на нов смартфон с името XP7, който е най-здравия модел с Android OS и поддръжка за LTE. Устройството е IP68-сертифицирано, което означава, че може да издържи потапяне във вода на дълбочина до два метра в продължение на 30 минути, но също така предлага защита срещу прах, пясък, кал и други течности. Батерията на Sonim XP7 е със заряд от 4800mAh и oсигурява до 1000 часа в режим на готовност и приблизително 40 часа време за разговори, което е другото важно предимство на модела.

 

sonim-xp7-smartphones-bg

 Издръжливият смартфон е оборудван с 4-инчов дисплей с WVGA резолюция, който може да се използва, дори като сте в ръкавици и работи с Android 4.4 OS. onim XP7 се захранва от Snapdragon 400 процесор на Qualcomm с работна честота от 1.2GHz, който е допълнен от 1GB RAM и 16GB вградена памет. Основната камера е с 8-мегапикселова резолюция, а в предната част има още един 1МР сензор, като въпросният смартфон ма 19mm високоговорител с максимална мощност от 103dB и ще се продава с тригодишна гаранция. В заключение ще отбележим, че Sonim XP7 сега събира поръчки за предварителни продажби в Indiegogo, като продажбите му стартират през март 2015г. на предполагаема цена от €470 на европейския пазар ( цената на новия смартфон, която е обявена за сега е 579 щатски долара за първите поръчани 500 бройки). Паричната стойност е напълно приемлива предвид техническите параметри на продукта, който е изключително атрактивен.

sonim-xp7-smartphones-bg-2

 Коментари за Sonim XP7 - нов удароустойчив смартфон с LTE и Android OS

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм