Седем спортни джаджи за смартфони


 

 Развитието на мобилните платформи и услуги, както и усъвършенстваното на мобилните джаджи несъмнено е тенденция, за която можем да твърдим със сигурност, че ще продължи да вълнува умовете на потребителите и в бъдеще. Ню Йорк Таймс предлага списък със седем невероятни и интересни спортни устройства, които могат да се свържат към смартфона и да го направят още по-интересен и атрактивен. Swingbyte 2 e мобилно устройство, което анализира голф уменията на потребителите и посредством Блутут се свързва, за да покаже данните и да даде напътствия на играещите. Втората джаджа е Sony Smart Tennis, което се прикрепя в основата на ракетата и се синхронизира безжично със смартфона отново чрез Блутут.

 

 

Zepp 3D е иновативна система за обучение по бейзбол, която трябва да бъде прикрепена към бухалката. Помага за анализирането на нанесените удари. Trace е иновативен тракер подходящ за спортове като сърфинг, скейтборд и сноуборд. Следващата пета по ред джаджа се нарича Deeper и показва информация за рибата, леглото на езерото, температура на водата и още полезна информация на екрана на смартфона. Устройството е в състояние да работи на дълбочина от 0.5 до 4 м. Технологията Wilson Smart Basketball е разработена от Wilson съвместно с SportIQ –  топката се свързва се свързва със смартфона и показва статистика на потребителите в напълно реално време. Флайфит е името на последното и седмо интересно спортно приложение, което може да се свърже към смартфона. Това е интелигентен тракер за фитнес, колоездене и плуване който се поставя на глезена, за да следи дейността в напълно реално време.

 Коментари за Седем спортни джаджи за смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм