Battery log - Проверка на батерия на Андроид смартфон


 

Днес собствениците на смартфони се радват на много привилегии, една от които е невероятното качество на изображението. Full-HD резолюцията или 1080p вече е стандарт, а легендарната 2К резолюция се очаква с предстоящите флагмани на големите компании. Независимо от всичко обаче, притежателите на такива устройства продължават да се дразнят от един факт. Той е свързан с капацитета на батерията и несъмнено е много важен. В тази насока постоянно се правят опити за подобрения, които вече личат и спомагат за това продуктите да станат още по-надеждни и сигурни. Докато обаче очакваните подобрения дойдат, ни остава единствено да чакаме. Въпросът е какво да се прави дотогава. В Интернет се появи информация, която със сигурност ще е полезна за хилядите потребители.

Battery log e едно от най-атрактивните и интересни приложения, които са на разположение на потребителите. Благодарение на него всеки може да опознае детайли батерията на собственото си Android устройство и да следи нейното състояние. Това приложение работи във фонов режим и използва ресурси, което няма да доведе до намаляване нивото на производителността на батерията. На приложението му е необходима малко повече от седмица, за да запише данните за производителността на батерията. То помага не само за установяването на това след колко време ще има нужда от зарядно устройство, но също така позволява следенето на състоянието на компонента, независимо дали то се влошава или подобрява. Ако проверката показва лоши резултати, е възможна и втора, която се прави посредством тайните кодове на потребителя, които той трябва да знае.

http://smartphones.bg/prilojeniyaКоментари за Battery log - Проверка на батерия на Андроид смартфон

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм