Още информация за Samsung Galaxy S6


Samsung Galaxy s 6

 Samsung oтново имаха водеща роля за развитието на технологичната индустрия през настоящата година и тази ситуация ще се запази и през 2015г. Samsung Galaxy S6 вече се радва на огромен интерес от страна на потребителите, което по категоричен начин потвърждава реномето на производителя на мобилни устойства. Освен това от кухнята на компанията стана ясно, че специалистите вече работят по нов модел смартфон. Според получените информации корейската корпорация възнамерява да предложи на потребителите смартфон с напълно различен дизайн, който няма да има нищо общо с досегашните продукти. Една от идеите на компанията е да заложи на елегантен, алуминиев корпус в следващия си смартфон от висок клас. Сега от 3G.Co.Uk създадоха няколко концептуални изображения, които ни разкрива как би изглеждал в действителност новия Galaxy 6.

 Впечатляващи са всички технически спецификации, с които е допълнено новото устройство. 5.2-инчов Quad HD дисплей с резолюция от 2560х1440 пиксела и мощния осем-ядрен процесор са само част от тези спецификации, които обаче говорят достатъчно красноречиво за качеството на смартфона. Моделът е оборудван с 20-мегапикселова камера, която поддържа и оптична стабилизация на изображенията и е дебелина от едва 6.7 милиметра. При всички положения можем да кажем, че Samsung трябва да се постараят да представят иновативен продукт, който грабва вниманието със своя дизайн и характеристики. Ако от компанията са в състояние да намери баланса между качество и надеждност, то има голяма вероятност през следващата 2015-та година най-продаваният продукт на пазара да е именно този. Всички потребители прекрасно познават отличните умения на компанията.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за Още информация за Samsung Galaxy S6

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм