Samsung galaxy S 6 ще има 64-битов процесор


 

 Няколко нови на брой мобилни устройства ни представиха наскоро от Samsung, като всички те се отличават с перфектно качество и характеристики. Устройствата пробиха на пазара през тази година, но от компанията вече обмислят какво да правят през следващата. Именно в тази насока е стартирана разработката на следващия флагман – такива са поне информациите от кухнята на компанията. Project Zero е името, което той носи, но тук е важен за отбелязване и един любопитен и интересен факт. От Самсунг планират да заложат на напълно нова стратегия при изработката на следващото си иновативно устройство. Така вместо да представят актуализирана версия, включваща няколко подобрения, от компанията ще заложат на нов продукт с различен и уникален дизайн, който да грабне вниманието на потребителите.

 

galaxy-s6-concept

 

2560 х 1440 ще е резолюцията и това е първата по-осезаема промяна в плановете на компанията. За съжаление липсва подробна информация относно това каква ще е големината на екрана. Оптичната стабилизация на изображенията е друга ключова характеристика, имаща огромно значение за всички потребители. Освен това от гигантския производител са решили да заложат на процесор, който е първата по рода си архитектура в размер на 64 бита. Процесорът ще е с цели осем ядра, ето защо качественото и пълноценно захранване е гарантирано на сто процента. Остава ни единствено да видим как ще завърши осъществяването на този мащабен проект, в който компанията влага доста енергия. Samsung Galaxy 6 обаче определено ще е устройство, което отговаря на съвременните изисквания за високо качество.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за Samsung galaxy S 6 ще има 64-битов процесор

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм