Lenovo S660 - нов качествен смартфон на пазара


 

 Компанията Леново винаги е доказвала на потребителите огромните си възможности и потенциал, които се изразяват в производството на продукти от висок клас. Точно такъв е и новият смартфон на гиганта, който носи името Lenovo S660. Още дизайнът на устройството прави силно впечатление, ето защо за него има да се кажат доста неща. На първо място е материалът на корпуса. Изработен от преработена пластмаса, в ръцете на потребителите той ще създава приятно усещане при хладния допир от метала. Цялата периферна лайсна също е изработена от метал, както и сваляемият капак. По-доброто охлаждане също идва от наличието на метала, което в съчетание с красивия вид правят това устройство наистина уникално. Внимание трябва да се обърне още и на оптималната работа на хардуера, за което също са се погрижили от компанията.

 Дисплеят на устройството се характеризира с реципрочен диагонал, който има големина от 4.7 инча, a резолюцията пък е 960 х 540 мегапиксела. Що се отнася до вида на батерията, тя се характеризира с изключителна издържливост. При непрестанни 2 G разговор, апарата е в състояние да издържи внушителния срок от 36 часа. Камерата на устройството се намира над логото на компанията, в срещуположния горен край. Основната резолюция е цели осем мегапиксела, като близо до нея се намират още и решетката на говорителя, сензорите за близост и светлина и фронталната помощна камера за видео разговори. Остава ни само да видим дали продуктът ще направи необходимото добро впечатление на потребителите, така че да предизвика високи продажби.

 

Смартфон Lenovo S660Коментари за Lenovo S660 - нов качествен смартфон на пазара

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм