Появи се информация за Samsung Galaxy Grand 3


 

 Нов смартфон от висок клас разработват от Самсунг –тази информация се разпространи съвсем наскоро в медиите. Направените бенчмарк тестове са с готови резултати, ето защо вече се знае повече информация за самото устройство. 64-битов процесор ще се грижи за захранването на продукта – факта, който не може да бъде подминат с лека ръка от потребителите. Чипът разполага с четири ядра, които работят на базова честота от 1.2 гигахерца. Освен това ядрата са допълнени и от оперативна памет в размер на 1.5 гигабайта. Това е повече от достатъчно да ни убеди във функционалността и практичността на продукта, който потребителите на всяка цена трябва да притежават.     Дисплеят на Samsung Galaxy Grand 3 е с размер на 5.5 инча и притежава уникална разделителна способност.

 

Samsung Galaxy Grand 3

 

 В резултат на преинсталирането на определени софтуерни приложения обаче потребителите няма да могат да използват цялата вградена памет. Въпреки че тя е в размер на 16 гигабайта, от тях ще са достъпни 12. Останалите четири са предназначени за въпросните софтуерни приложения. 13-мегапикселова пък е камерата, с която разполага този изключително надежден и ефикасен смартфон. 5МР за видео разговори с високо качество е друга опция на разположение на потребителите. Единственото, за което все още липсва конкретна информация, е точната дата на стартиране на продажбите. Затова всички европейски потребители ще трябва да стискат палци това да стане известно във възможно най-кратък период от време. Независимо от сегашната неизвестност обаче, информация за датата със сигурност ще се появи и тогава всеки ще прочете дълго чаканата новина.

 Коментари за Появи се информация за Samsung Galaxy Grand 3

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм