Стана известен какъв ще е брандът на новите смартфони на Майкрософт


 

От компанията Microsoft планират производството на нови смартфони, а в мрежата вече се появи изображение на техния нов бранд. В технологичната индустрия мобилните устройства придобиват все по-голямо значение за стратегията на компанията в дългосрочен план. Вече стана известен факта, че от компанията официално възнамерява да спре да използва бранда на Nokia при своите устройства. Сега става ясно, че от гиганта са решили да заложат единствено на Lumia при произвеждането на бъдещите си продукти. Логото, което всички ще виждаме от този момент в новите смартфони на компанията, вече може да бъде видяно в голям брой сайтове в Интернет. От снимковия материал ясно се забелязва в горната част над самия дисплей единствено надписа Lumia, а не Nokia. Досега бяхме свикнали да виждаме името на една от най-известните компании в бранша на мобилните технологии, но нещата вече са различни. В задната част нещата стоят по абсолютно идентичен начин.

windows-phone-microsoft-Lumia

Там в допълнение към логото на Windows Phone OS ни очаква и бранда Microsoft. Решението на Nokia да слезе от сцената и да продаде целия си бизнес, изглежда се оказа ключово решение за останалите производители. Едва към 2016-та година ще стане ясно дали от гиганта възнамеряват да се върнат на пазара – такава е клаузата в сключения от нея договор. Снимките с новия бранд ясно ни показват за настъпилата промяна – въпросът е дали това по някакъв начин ще повлияе на успеха на продажбите. Познавайки добре възможностите на Майкрософт, такова нещо е малко вероятно. Компанията дори разширява своята дейност, като за целта залага именно на мобилните устройства. Стана ясно още едно известие, което по всяка вероятност ще представлява интерес за потребителите в световен мащаб. То е свързано с разкритието, което направиха от кухнята на гиганта. Към настоящия момент специалистите вече работят над ново поколение смартфони с мобилната си платформа. За съжаление от там обаче отказаха да разкрият повече детайли и технически характеристики. Така че засега няма как да знаем нещо повече за дизайна на устройствата, за техните менюта и функции. Когато обаче те официално бъдат обявени за завършени, всички потребители ще научат необходимата им информация.

 

new_smartphone_microsoft

 Много скоро започват коледните и новогодишните празници и всички компании бързат да довършат започнатите си проекти дотогава. Именно по това време много хора ще бъдат зарадвани с подаръци за празниците. Ето защо сега е повече от интересно да видим дали от Майкрософт ще успеят навреме да довършат продукта си и да го пуснат на пазара за предстоящите празници. Предвид огромната конкуренция в този бранш, всеки производител иска да предложи на потребителите нещо атрактивно и много качествено. Майкрософт ще трябва доста да се постарае, за да отличи своя продукт от останалите по начин, че да предизвикат интереса на хората. В това отношение тя може много, ето защо ни предстои да следим с интерес настоящия развой на събитията. Ако продуктът на компанията успее да се наложи на пазара, това ще доведе до разширяване на дяла за сметка на моделите с Android OS и iOS. Смартфоните на гиганта няма как да не се очакват с интерес от всички потребители.

 

http://smartphones.bg/smartphones-nokiaКоментари за Стана известен какъв ще е брандът на новите смартфони на Майкрософт

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм