Motorola Nexus 6 е частично водоустойчив


 От Гугъл вече официално реализираха премиерата на първия по рода си смартфон, който работи с най-новата платформа Андроид 5.0 ОС. Става въпрос за Nexus 6, който несъмнено е едно от най-добрите и надеждни устройства. В онлайн пространството вече има редица данни за смартфона, които в пълна степен го описват като един продукт с изключителни качества. Впрочем доколко тези твърдения са истинни, може сам да прецени всеки потребител. За целта е необходимо просто да се запознае по-отблизо с този модел, който оправдава всички очаквания за стил, качество и надеждност. В официалния сайт на компанията Motorola преди кратък период от време се появи информация, свързана с водоустойчивостта на този смартфон. Това е повече от отлична техническа характеристика с оглед на факта, че често се случва докато се правят снимки,устройствата по невнимание да се намокрят. Благодарение на устойчивостта при такава ситуация, моделът определено може да се характеризира като надежден.

 

motorola nexus 6
 

 

   Според информацията този модел може да издържа не само на пръски вода, но дори и при валежи. Все пак от компанията припомнят на потребителите, че при изпускане в басейн или намокряне с вода от мивката, уврежданията при смартфона са неизбежни. Поради тази причина се налага внимателната му употреба. В наши дни водоустойчивостта е фактор, който не се среща при всички технологии. Дори и при слаби валежи или пръски вода продуктите се увреждат трайно, което е изключително неприятно за техните притежатели. За щастие на собствениците на Nexus 6, лекият валеж няма да му причини трайни повреди, които да налагат принудителното му ремонтиране. Предвид факта, че днес това е един от най-актуалните смартфони в световен мащаб, всички негови положителни характеристики се следят с огромен интерес от потребителите. Само когато са  подробно информирани за устройствата, те могат да са сигурни в надеждността на направената от тях инвестиция. Частичната водоустойчивост на смартфона гарантира правенето на снимки дори и при малко неблагоприятни климатични условия навън. Ето защо с това устройство могат да се правят изображения не само когато времето е слънчево и топло. Всъщност много често смартфоните се използват именно за правене на снимки и клипове, ето защо устойчивостта им срещу различни неща е важна за потребителите.

 

Nexus 6


Nexus 6 - 2560х1440 е резолюцията, с която това устройство разполага. Големината на екрана е 5.96 инча, а смартфонът се захранва посредством четириядрен Snapdragon 805 процесор с тактова честота от 2.7GHz. Сред останалите до момента известни характеристики влизат още 3GB RAM, 64GB вградена памет, 13-мегапикселова камера с оптична стабилизация на изображенията и 3220mAh батерия. От компанията Motorola преди време официално дадоха потвърждение, че до края на настоящата година техният нов смартфон ще бъде достъпен за всички на пазарите в Европа. 569 евро пък се очаква да е паричната стойност на онези устройства, които разполагат с 32 гигабайта вградена памет. Що се отнася до тези, които имат двойно повече памет, потребителите ще трябва да заплатят 649 евро. Независимо от това кой от двата варианта ще изберат, този продукт несъмнено ще отговори на критериите за качество на хората. С произвеждането му гиганта за пореден път доказва безспорните си възможности и ресурси.

Motorola Nexus 6Видео

Коментари за Motorola Nexus 6 е частично водоустойчив

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм