LG разкриха с какви камери ще разполагат бъдещите им смартфони


От компанията LG вече разкриха официално вида на камерите, с които ще разполагат бъдещите им смартфони. Компанията успя по възможно най-добрия начин да се възползва от популярността, която си спечели с моделите G2 и Nexus 5. Корейският производител разработи моделите съвместно с Гугъл и ето че крайните резултати са повече от добри. Сега на ход е LG G3, който несъмнено е сред най-добрите предложения в този сегмент. Премиерата на това устройство и стартирането на продажбите му са вече факт, ето защо всички могат да си купят този смартфон и да притежават една сигурна и надеждна технологична ценност. Според мнението на много експерти от бранша, този смартфон с пълно основание може да се класифицира измежду най-добрите продукти с с Android OS. Също така смартфонът е уникален и по още една техническа характеристика – до момента това е единственото устройство с лазерна система за автофокус на камерата.
    The Korea Electronics Show беше изложението, което компанията използва, за да представи официално на хората по света как функционира новия сензор. Без никакво съмнение той ще намери място сред бъдещите смартфони от висок клас, каквито всяка година редовно произвеждат всички големи и доказани във времето компании. Възможностите за фотография с този тип камера са значително подобрени и надеждни, като се отличава на първо място с много по-висока резолюция. Подобрената система за оптичната стабилизация на изображения е още един плюс, който камерите на смартфоните ще притежават. С разработването на този компонент от корейската компания отново напомнят за себе си като конкурент, който винаги ще има място на пазара за технологии. Всеки техен продукт се радва на огромна популярност в световен мащаб, а сега с тази камера очакванията на всички са повече от добри. Остава ни да видим само дали наистина нещата ще се развият според очакванията. Предвид ресурсите на гиганта и доказаните умения на техните инженери и всички останали специалисти, постигането на добри резултати и оправдаване очакванията на хората изглеждат сигурни на повече от сто процента. Сензорът е уникален по рода си, затова правенето на снимки и видео клипове ще е с отлично качество.
    Сред най-очевидните му характеристики е разделителната способност, която се равнява на 20.7 мегапиксела. Този размер е по същото подобие на моделите, които от Сони използват след официалната премиера на Xperia Z2. Системата за оптична стабилизация на изображенията разполага с ъгъл на OIS корекция от 0.7 – поне такава е официалната информация от компанията. Тази техническа характеристика има огромно значение в цялостен план за абсолютно всички, които през по-голямата част от времето си за заети да правят изображения. Тя позволява правенето им да бъде с много по-малък брой нежелани движения. Същото се отнася и при заснемането на видео клипове. Възможността да се правят без много излишни движения пък е гаранция за отличното им качество и ясна картина. Ето как от корейският производител за пореден път си осигуриха признанията на хората по света. Няма как да се отрече, че тези камери са истинска сензация и много скоро ще станат любими на притежателите на смартфони.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-lgКоментари за LG разкриха с какви камери ще разполагат бъдещите им смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм