Galaxy A5 - Смартфон на Самсунг с нов 64-битов чип е вече на пазара


От компанията Samsung в продължение на много дълго време вече са безспорни лидери в производството на качествени и надеждни смартфони. Името на техния нов продукт е Galaxy A5, който със сигурност ще оправдае всички изисквания и критерии на потребителите по отношение на качеството. Моделът ще следва същите дизайнерски линии, каквито притежава неговият предшественик Алфа. Металната рамка по краищата е един от най-отличителните белези на новия продукт на компанията. Galaxy А3 и Galaxy А7 пък ще бъдат другите два модела от същата серия, която се очаква да бъде предложена на пазара от компанията производител. Съответно двата смартфона са ориентирани към ниския и високия ценови сегмент. Бенчмарк тестовете на продукта са вече проведени и именно благодарение на тях разбираме повече детайли за смартфона, който ще се отличава освен с метална рамка по краищата, така също и с 64-битов чип. Това е без съмнение фактор, който има огромно значение за голяма част от потребителите.

4.8 инча ще е големината на новия смартфон на Самсунг, който ще оперира с Android 4.4.4 KitKat OS и освен това ще има разделителна способност HD. Съгласно предварителните информации от компанията няма да се доверят на Snapdragon 400 процесор, а вместо това ще се насочат към Snapdragon 410 чип, който е не само нов, но също така и изключително надежден. В конкретния случай ключовата разлика се състои в това, че чипът всъщност представлява 64-битова архитектура. Той притежава цели четири ядра и работи при базова честота, равна на 1.2 гигахерца. Освен това честота е допълнена още и от Adreno 306 GPU, което със сигурност е още едно предимство за всички потребители. Новият смартфон на компанията за пореден път ни убеждава в огромния потенциал и възможности, с които тя разполага. Затова всички, закупили си този продукт, определено няма да съжаляват за направената от тях инвестиция. В наши дни притежаването на качествени и надеждни смартфони е приоритет на много хора по света, включително и за клиентите на българския пазар. Благодарение на смартфонът от тази серия, това е вече напълно реално и възможно, като при това продуктът се отличава с добри характеристики.

В задната си част този смартфон е оборудван с камера, която е цели 13 мегапиксела. Освен това той притежава още и 5М сензор в предната си част, който може да записва видео клипове с перфектно качество. Вградената памет на телефона е 16 гигабайта, като той разполага с още два гигабайта рам памет. Всички тези показатели са повече от категоричен знак, че покупката на продукта наистина си заслужава. Що се отнася до батерията на телефона, тя е с капацитет от 2300mAh. Независимо от факта, че все още не е известна официалната дата на премиерата на продукта, тя без никакво съмнение се очаква с огромен интерес от хората по света. При всички положения обаче няма да ни се наложи да чакаме дълго предвид обстоятелството, свързано с наближаването на коледните и новогодишни празници. Те са чудесна възможност за компанията да зарадват почитателите си, като им предложат продукта си точно тогава.

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungВидео

Коментари за Galaxy A5 - Смартфон на Самсунг с нов 64-битов чип е вече на пазара

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм