От Samsung планират да представят нова версия на най-големите си смартфони


 26 септември 2014 15:56

От компанията Samsung имат намерение да представят нова версия на най-големите си смартфони. Те със сигурност са добре познати на потребителите по целия свят, включително и на тези на българския пазар. Става въпрос за модела Galaxy Mega, който е един от най-добрите смартфони на всички времена. Сега от компанията изтече официална информация, че на пазара ще се появи нов актуализиран продукт от серията, а също така са известни и неговите технически характеристики и спецификации. Устройството вече може да функционира без никакви проблеми с Android 4.4 KitKat OS. Освен това то коренно се различава от предишния модел и по отношение на големината на дисплея. Тя е 6 инча, а екранът има HD разделителна способност. Така потребителите имат шанса да се сдобият с поредния качествен смартфон, който напълно да отговаря на техните изисквания и критерии за качество. Това важи със сигурност за всички продукти на компанията Самсунг.

По всяка вероятност хората помнят добре, че първите смартфони от серията бяха с диагонал между 5.8 и 6.3 инча. Ето защо Samsung Galaxy Mega 2 се поставя някъде по средата между тях, като също е добро и удачно решение. Осем мегапикселовата камера на смартфона е разположена в задната му част. Тази резолюция на камерата позволява заснемането на изображения и видео клипове с перфектно качество и много ясна видимост. Устройството пък се захранва от Exynos 4415 четириядрен процесор, който работи на честота от 1.5 гигахерца. Също така въпросният процесор е допълнен и от оперативна памет, която е в размер на 1.5 гигабайта. 16 гигабайта пък е капацитетът на съхранение на различни данни и информация, което е от съществено значение за много потребители. Те използват устройствата с цел вършенето на служебни ангажименти, следователно се нуждаят от достатъчно свободно пространство за запазване на информация. Благодарение на възможността свободното пространство да се увеличи с употребата на микро SD карта, продуктът става още по-ценен при ползване. Компанията винаги е знаела кои смартфони са най-добри за хората в световен мащаб и наличието на този продукт го доказва убедително. На нас остава само да се надяваме, че и това усторйство ще се превърне в истински хит на пазара.

Моделът на компанията включва поддръжката на цели две СИМ карти. Това е факт, който несъмнено ще се окаже полезен за хората. Голяма част от тях имат два номера,ето защо устройството може да функционира наведнъж с тях. Високоскоростните LTE мрежи пък е друго, с което е съвместим този модел смартфони. Също така те разполагат с различни опции за свързване, много от които масово се ползват от хората. Все още не е известна датата и началната цена, на която ще бъде официално пуснат продукта. Можем обаче със сигурност да предположим, че когато това стане, новината за смартфона ще се разпространи бързо на световните пазари. В наши дни всеки иска да притежава качествен и надежден смартфон, така че този е идеалното решение във всяко отношение. Цената му едва ли ще се окаже пречка за онези хора, които винаги се стремят да не изостават от модерните технологии.

 

http://smartphones.bg/smartfoni-samsungКоментари за От Samsung планират да представят нова версия на най-големите си смартфони

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм