Доклад твърди, че HTC Desire 820 ще донесе 64-битовите процесори при Android.


HTC винаги се е опитвала да преминава границите поставени от смартфон технологията. Компанията бе първата, която да покаже телефон с Full HD екран, тя беше първата компания, която продаваше Android телефон, тя ще е и първата, която ще ни предложи 64-битовата архитектура на Android процесорите.


Weibo.com докладва, че новият 64-битов чипсет е с наименованието Snapdragon 615 и както се досещате, ще се произвежда от Qualcomm. Ядрата, с които ще разполага процесора са 8 Cortex A-53, а графични  процесор ще е Adreno 405. Snapdragon 615 ще е и първият 8-ядрен процесор в телефон за масова употреба.


Новият чипсет ще се подвизава в телефона на HTC, Desire 820, който компанията подсказва в снимката по-горе. На изображението, което получаваме през Weibo акаунтът на HTC, виждаме предположение, че устройството ще бъде представено напълно на IFA конференцията на 4 Септември. Това ще е голям скок в производителността, защото за сега HTC Desire е телефон от среден клас, който разполага с дву-ядрен процесор Snapdragon 400.


Да се надяваме, че новият Deseire 820 ще помогне на HTC да върнат нивата си на продажби. Тайванският производител на електроника отчита спад в продажбите си. HTC вижда огромна конкуренция от страна на Samsung, които също ще представят нови неща на IFA 2014 в Берлин, ако слуховете са верни. Потенциалната премиера на iPhone 6, малко по-късно, нажежава още обстановката около мобилните гиганти. Apple вече използват 64-битовата архитектура при A6 процесора си в iPhone 5. Android конкуренцията тепърва ще настига Apple в тази насока.


Очаквайте вести за всичко интересно, което ще се случи на IFA Берлин 2014, защото наистина има какво да видим в Германия по време на това събитие. Може би на него ще се случат част от най-големите премиери на тази година, точно навреме за празниците по Коледа и Нова Година.

 Коментари за Доклад твърди, че HTC Desire 820 ще донесе 64-битовите процесори при Android.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм