Moto X+1 информация – предни говорители и нова камера


Лийкстъра от Notorious tech, Евън Блас, който е по-известен като evleaks, може да се оттегля от заниманието си, но се погрижи да го направи подобаващо. В Tweet, който гласи „Моят подарък за оттеглянето“, той показа идеални снимки на това, което може да изглежда новия телефон на Моторола, Moto X + 1.   

Новите снимките показват черни и бели вариации на телефона. Черната версия разполага с матово черен заден панел, докато бялата вариация разполага с дървени елементи. Предполагаме, че потребителите от Щатите, ще могат да избират какви елементи да има на задния панел.

Най-забележителните промени в дизайна от минало-годишния телефон е лещата на задната камера. Сега има сребърен пръстен около нея. Външният пръстен събира в себе си да малко LED сензора, вместо един голям единичен такъв, който се намира под 10-мегапикселовата камера на Moto X. Изглежда, че задният говорител е преместен отпред.

 Наскоро Droid Life разкри, каки могат да са последните спецификации на Moto X+1, които могат да са Android 4.4.4, 5,2-инчов дисплей с резолюция от 1920 на 1080 пиксела. Процесорът е Qualcomm Adreno 330 с оперативна памет от 1,8 гигабайта оперативна камера и 12-мегапикселова камера. Оригиналният Moto X разполагаше с 4,7-инчов екран с резолюция от 1280 на 720 дисплей. Скокът е голям и като размер и като резолюция.

Motorola ще проведе събитие в Чикаго на 4 септември. Основавайки се на аудиторията, която е подбрана с тайни покани, то там най-вероятно ще видим Moto X+1, както и часовника Moto 360,  Moto G телефони и може би още една джаджа за носене. Очакваме подробности.Коментари за Moto X+1 информация – предни говорители и нова камера

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм