Екранът на iPhone 6 може да ограничи наличностите!


Ако сте в чужбина и си мислите да купите iPhone 6 още в деня на пускането му на пазар, то ще трябва да промените решението си. Според нов доклад, доставчиците на Apple имат проблем с изработката на достатъчно екрани за поне 1 от 2-те очаквани устройства. Това може сериозно да ограничи началните наличности на телефона.

Базирайки се на двете вериги доставчици, Ройтерс съобщава, че Apple желаели да използват само един слой осветяващо фолио на 4,7-инчовия екран. Така обаче той не бил достатъчно ярък и амбициите им за по-тънък телефон се изпаряват. Това ще доведе до закъснение, което ще доведе до по-малко бройки налични за покупка през първите седмици на премиерата.

Добрите новини за пазаруващите са, че най-вероятно производителите ще успеят да влязат в ритъм. Те работят почти без да спират, за да наваксат изгубеното време. Apple най-вероятно ще представи и по-голяма версия на iPhone 6, която ще е голяма 5,5 инча, който се очаква да влезе в масово производство след първия телефон.

Въпреки че няма ясна дата за продажба на iPhone 6, то очакваме Apple да направят премиерата на 9 септември в Сан Франциско. Основавайки се на слуховете, телефонът ще разполага с по-бърз процесор, A8, много по-добра камера, която ще е с иновационна технология. Друга вероятност е да видим NFC поддръжка за мобилни разплащания, заедно с сапфирният кристал на екрана, който се очаква да го заздрави жестоко.

iPhone 6 ще дебютира около седмица по-късно след Unpacked събитието на Samsung, където ще видим премиерата на Galaxy Note 4, Gear Solo, както и Oculus VR комплектът за виртуална реалност.Коментари за Екранът на iPhone 6 може да ограничи наличностите!

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм