iPhone 6 - 4.7 или 5.5 инча: Кой ще си купите?


Как го предпочитате голям или огромен? Базирайки се на различни доклади, вече е почти сигурно, че ще видим iPhone 6 в два различни размера. Единият ще е с типичен 4,7-инчов екран, което все пак е увеличение от 4-те инча на iPhone 5s. Другият ще е направо огромен, цели 5,5 инча, което дава възможност на Apple да навлязат на пазара за фаблети.

Определено се говори много за 6-то поколение на iPhone, като има информация, че Apple подготвят между 70 и 80 милиона бройки за произвеждане до края на годината. Но кой размер изглежда правилен за вас?

Заради сложността на изработка на по-големият iPhone 6, възможно е двата модела да не пристигнат по едно и също време. Има информация в мрежата, че 4,7-инчовия телефон ще започне производството си през месец Август. За по-големия модел се говори, че ще бъде вкаран във фабриките през Септември. Все пак, още има вероятност двата модела да направят дебюта си заедно.

Никой не знае, каква резолюция ще предложи iPhone 6 на потребителите си и дали тя ще е еднаква за двата размера на телефона. Най-близкото предположение, което има вероятност да се окаже истина идва от 9to5Mac. През месец май те обявиха, че Apple тества екран с резолюция от 1704 на 960 пиксела. Ако това се окаже истина, това ще е огромен напредък спрямо 1136 на 640 пиксела при iPhone 5s.

Много от бъдещите собственици и експерти на тема телефони, очаква телефона да бъде един от най-тънките на пазара. Макар да е възможно, 5,5-инчовият телефон със сигурност няма да се управлява лесно с една рака.  За да направите по-лесно сравнението между 4,7 и 5,5 инча, отдолу ще видите снимка с два телефона, които са с тези размери.

Разбира се, резолюцията на двата дисплея не е идентична, но пак има база за сравнение. По-малкият Moto X е с 720p резолюция и с размер от точно 4,7 инча. LG G3 от своя страна разполага с далеч по-чист quad HD дисплей. Все пак снимката,може да ви послужи за сравнение на размерите между бъдещите iPhone 6 разновидности.

Ако ние трябва да предположим как ще се развият нещата, смятаме че повечето потребители ще се насочат към по-малкият телефон на Apple. Пак ще получите доста по-голям дисплей от последният модел на iPhone, в добър дизайн, който е много компактен. По-големият телефон, според нас ще е интересен за любителите на таблетите и на хората, които четат много книги и гледат филми на мобилните си устройства.Коментари за iPhone 6 - 4.7 или 5.5 инча: Кой ще си купите?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм