iPhone 6: Още едно доказаталество сочи към премиера на 19 септември


Всичко от iPhone 6 от предния панел до неговите функционалности бе спрягано в какви ли не спекулации през последните няколко месеца. Изглежда единствено, върху което можем все още да си чешем езиците е именно датата, на която ще се появи този дългоочакван телефон. Дата, може да е много близко до нас, тъй като изтекъл промоционален флаер от Китай, цитира, че iPhone 6 ще се появи на 19 септември. Това продължава да е в крак с логиката за премиера на Apple, които обичат да представят по нещо през ранната есен.

Флаерът бе публикуван в социалната мрежа на Китай, Weibo от потребителя GSM Insider. На плаката се вижда, както 4,7-инчовото устройство, така и 5,5-инчовият по-голям вариант. Там е назована и регионалната цена за всеки един телефон.

И двете показани версии на телефона са черни със заоблени ъгли, а всеки един от тях разполага и с черно лъскаво лого на Apple на гърба си. Лещата за камерата се вижда добре на горната лява част. Дизайнът е много подобен на този, който се завъртя из Интернет преди няколко седмици с единствената разлика, че по него имаше сребърно.

19 септември изглежда като дата с голям потенциал за премиера на следващия телефон на Apple. Друг доклад от Digitaims твърди, че Foxconn Electronics търси 100 000 нови работници за продукцията си в китайска фабрика. Foxconn ще се опита да направи около 120 милиона нови iPhone-и до края на 2014 година. Това може би значи, че iPhone 6 е към финалната фаза на производство.Коментари за iPhone 6: Още едно доказаталество сочи към премиера на 19 септември

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм