Безжично презареждане на iPhone? Да, малък магнит може да го осигури.


Много Android смартфони идват с възможността за безжично зареждане на батерията. Все пак, Apple от доста време, може би умишлено, отбягват въвеждането на тази функционалност в телефона си. Потребителите, които искаха да могат да правят това, трябваше да си набавят обемен кейс или друга джаджа, която да прибавят към телефона си. Така те си осигуряваха възможността да използват телефона докато той се зарежда, без да е включен в контакта. Отбор от китайски инженери обаче се е заел със събирането на средства за проект, който може да помогне на всички в улесняването на тази задача. Това ще направи всички тези допълнителни добавки, излишни.

HEVO са измислили микро адаптер, който реагира на светлина и се свързва с порта за зареждане на iPhone 5s посредством магнит. Това става точно по начин подобен на MegSafe връзката на MacBook. Адаптерът е съвместим с голямо количество безжични устройства за зареждане на устройства. Сред тези устройства са Cabin, което е портативен кейс батерия, Cabin док за зареждане и Мега адаптора, който се включва в зареждащия кабел. Cabin кейсът разполага със същите магнитни механизми, което го прави съвместим с Мегаадаптора и докът за зареждане.

Портативната батерия на Кабин е с капацитет от 2200 милиампер часа и е направо елегантно тънка в сравнение повечето батерии. Освен това, тя предлага до 130 процента повече живот на батерията. Зареждането, може да задейства и процес на синхронизация, ако iPhone е свързан към компютър. Магнитът ще държи телефона в неговия кейс и ще направи по-лесно превключването от устройство на устройство.Коментари за Безжично презареждане на iPhone? Да, малък магнит може да го осигури.

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм