Apple iOS 7.1.2 : Какво трябва да знаем за обновлението


15 юли 2014 18:15 

 

 Два месеца минаха от последния ъпдейт на операционната система на Apple. Може би преди излизането на версия осем на популярната мобилна платформа, ще има още два ъпдейта. Преди излизането на новия си телефон, компанията пусна версия 7.1.2, която включва няколко поправки на бъгове, малко ъпдейти по сигурността и подобрения по отношение на приложенията iBeacon и Mail.


 Според бележките, които описват промените в тази версия, 23,1-мегабайтовия пач ще подобри свързаността за iBeacon, като ще позволи трансфер на информация до аксесоар от трети лица като скенери за бар код например. По отношение на приложението за електронна поща са направени някои важни промени, които касаят защитата на прикачените файлове в писмата ви. Могат да се забележат няколко малки промени в екрана за заключване, който имаше ограничен брой на въведените грешни паскодове за отключване и по-малък брой контакти, които може да ви поднесе Сири.

 

Apple-iOS 7.1.2


 Потребителите могат да изтеглят обновлението over-the-air от раздел Software Update в менюто за главни настройки или като отидат в програмата iTunes и направят обновяването от там. Когато натиснете Download and Install ще бъдете попитани за паскода си, както и ще трябва да се съгласите с новите условия за ползване. Размера на пакета за обновление позволява всичко да стане за минути.
Последният по-голям ъпдейт на iOS7 за iPhone и iPad дойде през месец март, когато видяхме версия 7.1 на програмата. Тази версия на платформата осигури доста по-изчистен и удобен интерфейс, като вече дизайна силно принадлежи към философията за плоска подредба. Имаме и по-добър Touch ID, както и по-добра интеграция на CarPlay. Очаква се версия 8 на операционната система да се появи през есента на тази година и е въпрос на много малко време да видим с какви подобрения ще изпратим версия 7. Осмата версия би трябвало да осигури мулти-платформено споделяне, преправена облачна услуга iCloud и нова интеграция на устройствата с HealthKit и HomeKit 7Коментари за Apple iOS 7.1.2 : Какво трябва да знаем за обновлението

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм