Samsung ще представят убиеца на iPhone 6 през Септември - Galaxy F


16 юни 2014 20:15

 Samsung ще представи нов топ-модел смартфон, който ще се изправи лице в лице срещу iPhone 6 през наближаващия месец Септември. Той се нарича Samsung Galaxy F и според данните ще разполага с изцяло метален корпус, както при HTC One M8. Galaxy F също ще разполага с хардуерни характеристики от висок клас, като това включва Snapdragon 805 процесор и невероятен QHD екран.
Корейският електронен гигант от много време е спряган в редица слухове и спекулации, че работи върху вариант на Samsung Galaxy S5, който ще разполага с далеч по впечатляващ дизайн. Предишните доклади определяха, че името на следващия телефон ще е  Galaxy S5 Prime, но според този последен доклад идва, който идва от sammobile се казва, че Galaxy F ще разполага с 16-мегапикселова камера, както и при S5. Все пак, резолюцията на новия смартфон, ще бъде много по-голяма, като вместо обичайната full HD резолюция, ще видим 2560 на 1440 пиксела.

 

Samsung Galaxy f

 

Ако  Samsung наистина искат да разбият на пух и прах предстоящият iPhone 6 на Apple, то те ще трябва да поработят, за да постигнат целта си. Нека не забравяме, кои са Apple, и колко много хора очакват този телефон. Може би дори това е най-очакваното устройство на пазара за тази година. Според вестите около него, ще видим цял куп нововъведения, като по-голям 4,7-инчов екран с малка резолюция от 1704 на 960, но покрит със стъкло от сапфир, а процесорът A8 също ще е доста по-бърз.
Друга част от докладите пък ни насочват към камерата на iPhone 6. Според тях ще видим нова 10-мегапикселова задна камера, която ще разполага с апретурна леща f/1.8. Говори се също, и че камерата ще разполага с два отделни сензора за изображенията – един за светлината и един за цветовете, които ще работят заедно за направата на перфектната снимка. Това позволява на Apple да разработят по-тънка камера, която много ще допринесе за намаляването на дебелината на телефона.
Най-обсъжданият слух обаче е, че Apple може би ще представят и още един iPhone, който ще е доста по-големи габарити – 5,5 инча. Това трябва да се случи през есента и може би ще се случи заедно с премиерата на предстоящия iWatch през Октомври.
Ясно е, че Samsung е наясно със всички тези неща, които се изговарят за iPhone 6, след като много от агенциите за проучване в тази сфера съобщиха, че продажбите на Galaxy S5 са паднали с 25 процента. Със сигурност това е заради наближаващата премиера на iPhone 6. Дали Galaxy F (S5 Prime) ще успее да надвие коварно телефона на Apple или просто ще е недостатъчен опит? Предстои да видим.Коментари за Samsung ще представят убиеца на iPhone 6 през Септември - Galaxy F

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм