Как ще изглежда Samsung Galaxy S5 Active?


28 май 2014 12:35

 

 

Точно като своя предшественик, Samsung Galaxy S4, Galaxy S5 ще се сдобие със собствен устойчив на различни натоварвания наследник. Видеото е изтекло благодарение на хората от TK Tech News и в  него виждаме дългоочакваният Galaxy S5 Active, който като предишната си версия, разполага с всичко нужно на един модерен смартфон, но и всичко това опаковано в един много здрав корпус. Ако сте човек, който работи в сфера с много рискове за технологиите, то това е телефонът. Вода, прах, удари? Той ще се справи.  
Тук виждаме същите черти, които са пренесени, както беше от S4 към S4 Active. Основните неща по дизайна са същите, но може да видите, че S5 Active разполага с физически бутони за навигация и по-дебел и здрав екстериор. В този по-надежден вариант на S5, все още може да се използва мониторът за сърдечен ритъм, а ако може да се вярва на човека, който говори във видеото, то дисплеят на този телефон е по-добър от full HD дисплея на Galaxy S5. Телефонът, който е заснет на видеото разполага с корпус, който е оцветен изцяло в черен цвят. Задният панел може да се сваля.

 

 

Galaxy S5 Active

 


Повечето от професионалните ревюта на Samsung Galaxy S4 Active оцениха телефона на 4 от 5 звезди. Благодарение на супер здравия дизайн, възможностите за заснемане на разни неща под вода и подобрената видимост при използване навън, този телефон беше приет много добре. Все пак, няма как да не отбележим, че тази година Samsung включиха това ниво на водоустойчивост в нормалния телефон S5. Те трябва да направят нещо повече и да осигурят повече издръжливост на износване, за да може S5 Active да окаже влияние върху пазара на мобилни устройства.
Samsung не са правили никакви официални обявления по отношение на този телефон, но ако вземем за мерило, че S4 Active бе представен на хората през лятото на 2013, то няма да е изненада, ако и този телефон не се появи през това лято.Коментари за Как ще изглежда Samsung Galaxy S5 Active?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм