Addappt - страхотно и адаптивно приложение за контактите ни в Андроид


 27 май 2014 22:35

 

 Голям процент от хората са сменяли телефонния си номер през последните 10 години. Всички тези хора могат да потвърдят колко ужасно е да запомниш новия си номер и да го раздадеш на всички свои приятели и познати. Все пак, ако някой има нужда от нас, то той трябва да разполага с правилата информация за контакт. Точно това ще свърши за вас това ново приложение за Android, което ще Ви представим. Това е Addappt и той ще обновява информацията, която е свързана с телефонните указатели на вашите приятели. От около годината приложението се предлага в iOS платформата. То жъне голям прогрес и по интерес на потенциалните клиенти, то съвсем скоро ще може да се използва и при устройствата с Андроид платформа.  

Addappt впряга всичката ви информация и синхронизира и, както и  всичко свързано с телефонните номера, и-мейлите, физическите адреси, интернет адресите, рождения ден, връзките в инстантните съобщения и т.н. , които сте въвели в стандартния ви телефонен указател. Вместо да се налага да сменяте ръчно нещо, което се променя при някого от вашите приятели, ако той въведе новите данни в приложението, вие автоматично ще разполагате с тях.

Addappt Apps

 Версията за iOS бе обновена днес и вече разполага с инструменти за по-добро управление на групите ви. Може да търсите контакти в Адапт по име, локация, име на компанията, в която работят, пост, който заемат и т.н. След като се появят резултатите, може да изберете част от тях и да ги обедините в определена група.  
По-хубавото идва след като се групирали различните си контакти в групи. Има възможност за масово изпращане на електронно съобщение до определена група. Възможно е и изпращането на текстови съобщения и снимки до даден списък. Това е и начинът да заобиколите ограничението на Епъл за до 5 прикачени файла в едно съобщение. Може да прикачите толкова, колкото позволява мейл сървърът, който използвате. Той е единственото ограничение.
Приложението, което се предлага при Андроид не разполага все още с тези функционалности. За сега то предлага само уверение, че контактите ви са достоверни във времето. Разработчиците съобщават, че лека полека ще въведат и другите опции при Андроид платформата, но няма как да стане от веднъж.
Всичката информация, която програмата обработва се държи на сигурно място и не се споделя с трети лица. За пример няма да можете да видите контактните на вашите приятели и с кои хора са се свързали те посредством услугата. Разработчиците са оставили и социалните мрежи извън схемата, за да се избегне неправомерно изтегляне на информация от Фейсбук и Туитър.

 Коментари за Addappt - страхотно и адаптивно приложение за контактите ни в Андроид

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм