Нова информация относно Samsung Galaxy S5 Dx (Mini)


15 май 2014 00:05

Последните две версии от серията Galaxy S получиха своите мини версии. Samsung Galaxy S III бе продължен от S III Mini, а Galaxy S4 бе продължен от S4 Mini. По пътя на логиката би трябвало да получим и мини вариант на наскоро представения флагман на Samsung – Samsung Galaxy S5. Компактната версия може би ще бъде наречена S5 Dx, ако приемем за истина някои от данните, които изтекоха от английското подразделение на сайта на Samsung.

 


Ние смятаме да приемем информацията като меродавна, тъй като тя ни беше представена от evleaks – един от най-уважаваните източници на информация в тези среди. В повечето случаи когато от там е представяна някаква информация, тя се е оказвала абсолютно вярва. Galaxy S5 Dx е по-малка версия на най-новия флагман на Samsung, който наскоро превзе голяма част от пазара. Изображението по-горе показва миниатюрния s5 в същата разцветка, в която се предлага и оригиналният модел – бяло, синьо и сиво. Освен цветовете, които са общи и за двата модела ще можем да се сдобием и с два нови цвята. Това са оранжево и лайм.  
Дизайнът на S5 Dx изглежда е проектиран по идентичен начин с този на стандартния S5 телефон. Единственото, което се забелязва за сега е, че липсва мониторът за сърдечен ритъм. Според нас това не е голям недостатък, тъй като не всички искат тази част от телефона. Това действие ще намали цената на малкия телефон, което пък е плюс. Името “Dx” само по себе си не значи нищо. Може би това е по-интересен начин да кажат, че телефона е Mini. Другата опция е Samsung да подготвят някое ексклузивно и иновативно допълнение, което по някакъв начин да е свързано с абревиатурата. Доста често виждаме такива неща във вселената на Galaxy, така че това няма да ни учуди.
Предполагаме, че този мини телефон, ще следва философията, която донякъде се е наложила в тази категория телефони. Те обикновено представляват умален вариант на по-големите си братя. По-малкия мащаб не трябва да значи по-малко производителност. Възможно е някои от по-иновативните опции да бъдат премахнати, но това е напълно нормално когато се цели по-бюджетен телефон, който да задоволи нуждите на потребителя на достъпна цена.
Сегашната версия на Galaxy S5 е един от любимите ни, а и не само на нас, Android мобилни телефони на пазара. Той разполага с брилянтен дисплей, водоустойчив корпус, много дълъг живот на батерията, както и някои от най-иновативните опции за камерата. Както казахме по-горе може би някое от изброените да бъде премахнато в името на една по-добра цена. Да се надяваме, че най-големите предимства и силни страни на телефона ще останат в компактната алтернатива.

 Коментари за Нова информация относно Samsung Galaxy S5 Dx (Mini)

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм