LG G3 ще се появи във втората третина на годината и може да разполага с QHD дисплей


09 май 2014 22:35

 

LG официално потвърди своя следващ флагман. Това е LG G3, който трябва да се появи през следващите  2 месеца. Това, значи, че този телефон може да направи премиерата си по всяко време. Най-вероятно е напълно завършен и в момента се търси правилната стратегия. Смята се, че размерът на дисплея му ще е 5,5 инча, а резолюцията на екрана да е 2560 х 1440 пиксела, произведен по технологията QHD.
Южно Корейският създател на мобилни телефони направи това изявление по време на разговора му с инвеститорите вчера сутринта. Това е знак, че те дават немалко надежди на G3 и очакват доста продажби. Предполагаме, че премиерата на мобилния апарат ще стане по някое време през Май. Втората четвъртина от година приключва през Юни.
Наследникът на феноменалния телефон на LG G2 се очаква да предаде една от особеностите си на G3. Може би вече се сетихте. Не можем да кажем дали е добре или не, но се очаква 3-ката да съдържа различните и монтирани отзад бутони за захранването и звука. След супер-кристалния дисплей, трябва да погледнем и под капака на апарата. Според данни на TechRadar - LG G3 ще имаме на разположение доста сурова мощ с екстремния 8-ядрен процесор и 3-те гигабайта RAM, което си е доста сериозен и стабилен хардуер.

 

 

Друга част от слуховете подкрепят малко по-различна версия, която ще е с по-посредствен хардуер спрямо гореспоменатото. G3 може да е с четири-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 и 2 гигабайта RAM. Това е по-лошият вариант не само заради грубите числа, но и заради конкуренцията на Samsung Galaxy S5 и HTC One M8, които разполага със Snapdragon 801 чипове. Все пак трябва да се спазват тенденциите, за да заплениш потребителите с продукта си.
Едно от нещата, което отличаваше LG G2 от останалите си конкуренти бе екстремния и дълъг живот на батерията. При сърфиране в интернет през интернет връзката от оператора и яркост на екрана от 40 процента, телефона издържа около 10 часа без  проблем. В перфектния вариант могат да се достигнат до почти 11 часа. За съжаление, притежанието на QHD дисплей може да си има цена. Батерията ще трябва да захранва далеч повече пиксели, което може да се отрази на живота на батерията. Може би няма да имаме толкова издръжлив телефон като преди, но ако се увеличи капацитета на батерията, изживяването ще е близко.
Има и нещо друго, което може да се окаже като минус за сега. Няма приложения, които могат да се възползват от качествата на QHD дисплеите. Това значи, че екран от този клас няма да е от толкова голяма полза за момента. Надяваме се разработчиците да се вземат в ръце и да измислят нещо. По отношение на цената на апарата не се споменава нищо. Коментари за LG G3 ще се появи във втората третина на годината и може да разполага с QHD дисплей

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм