iPhone 6 може да разполага с обемна и извита „броня“


Следващият модел на Apple iPhone, версия 6, е на път да стане по извит от всякога. Ако вземем на в предвид нов доклад и се замислим, едно такова решение е логично. Според публикация в японския Macotakara, предстоящата премиера на iPhone 6 може да ни изненада с обемен и закръглен защитен слой върху оригиналния корпус, който доста сериозно ще извади от рамката си популярната марката. До сега телефоните им бяха в пословичния слим дизайн.

Потенциалният „брониран“ дизайн, може да направи телефона много по-надежден, ако Apple решат да поемат по този път. BGR.com съобщават, че този корпус им напомня на метална рамка, която по начало бе изработвана за iPhone 5 и iPhone 5s.

По този повод до сега не сме чували други слухове, които да потвърждават или отричат наличието на нов, променен корпус, който да защитава телефона в някаква степен. Повече в интернет пространството се обсъждат други вероятности, като какви са възможностите да видим кристалното сапфирено стъкло, което ще е много здраво и няма да се драска.

 

Следващият модел на Apple iPhone, версия 6, е на път да стане по извит от всякога. Ако вземем на в предвид нов доклад и се замислим, едно такова решение е логично. Според публикация в  японския Macotakara, предстоящата премиера на iPhone 6 може да ни изненада с обемен и закръглен защитен слой върху оригиналния корпус, който доста сериозно ще извади от рамката си популярната марката. До сега телефоните им бяха в пословичния слим дизайн.  Потенциалният „брониран“ дизайн, може да направи телефона много по-надежден, ако Apple решат да поемат по този път. BGR.com съобщават, че този корпус им напомня на метална  рамка, която по начало бе изработвана за iPhone 5 и iPhone 5s.  По този повод до сега не сме чували други слухове, които да потвърждават или отричат наличието на нов, променен корпус, който да защитава телефона в някаква степен. Повече в интернет пространството се обсъждат  други вероятности, като какви са възможностите да видим кристалното сапфирено стъкло, което ще е много здраво и няма да се драска.  Последният слух, който бяхме чули от Мацотакара не разгледа нищо по въпроса за размера на екрана и вътрешните спецификации. Повечето слухове наблягат на възможността за пускането на две отделни устройства с различни размери на дисплеите - 4,7-инчовият iPhone 6 ще има и 5,5-инчова версия.

 

Последният слух, който бяхме чули от Мацотакара не разгледа нищо по въпроса за размера на екрана и вътрешните спецификации. Повечето слухове наблягат на възможността за пускането на две отделни устройства с различни размери на дисплеите - 4,7-инчовият iPhone 6 ще има и 5,5-инчова версия.Коментари за iPhone 6 може да разполага с обемна и извита „броня“

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм