LG ще представи първият си смартфон с Android 4.0 Ice Cream Sandwich


Южнокорейският производител на електроника LG се готви да представи първият си смартфон с новата операционна система Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Смартфона ще получи названието LG D1L и се очаква да се появи на пазара в края на месец май. Според експертите той ще е един от основните съперници на Samsung Galaxy S III, който се очаква на пазара в началото на май.

 

Характеристиките на новия смартфон все още не са напълно известни. Това което се знае за LG D1L, е че ще има двуядрен мобилен процесор на основата на Snapdragon S4, екрана ще е 4.7 инча и ще поддържа LTE стандарта.

 

Една от главните особености на телефона е тази, че батерията ще може да се зарежда без използването на кабел. LG вече има известен опит в тази област. Смартфона LG Revolution, който се продава в някои страни също може да се презарежда без кабел, ако се постави на специална за тази цел подложка.

 

 

22.04.2010 г.Коментари за LG ще представи първият си смартфон с Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм