Има ли шанс да видим Samsung Galaxy S5 с по-голям екран и с по-голяма резолюция? Дали това ще е скоро?


07 април 2014 21:30

 

Samsung’s Galaxy S5 един от най-чаканите телефони, но той все още не е наличен по магазините. Въпреки това, слуховете се появяват с всеки изминал ден и вече се говори за нова, отделна версия на телефона, който ще бъде оборудван с QHD екран. По данни показани от бенчмарк тест на графиките на GFXBench, можем да очакваме Galaxy телефон с 5,2 - инчов дисплей.

В техния сайт, този Samsung телефон е отбелязан с кодовото име SM-G906S. Сетихте се нали? Това е почти същото като наименованието на Samsung Galaxy S5 SM-G900, но пък е и достатъчно различно, за да предполагаме, че ще видим и нещо съвсем различно.

 

sm-906s

 

 Мистериозният корейски телефон разполага и с по-големи възможности от наличната информация за предстоящия да излезе на пазара Galaxy S5. При тази нова конфигурация, можем да видим чип Qualcomm Snapdragon 805, а екранът, както по-горе споменахме ще е 5.2 - инчов. Резолюцията му е 1440 на 2560 пиксела. Има немалък шанс да открием и графичния Adreno 430 чип в S5. Анонсираната 5,1 - инчова версия на Samsung Galaxy S5, разполага със Snapdragon 801 процесор и full HD резолюция.

Новият флагман на корейците от Samsung постигна по-добър резултат от предшественика си при GFXBench тестове, който при T-Rex теста отчете 17,8 кадъра в секунда, докато новия Galaxy S5 успя да постигне силния резултат от 26.9 кадъра. Различието в производителността както се вижда е в полза на SM-G906S, който разполага с доста по-голяма резолюция.

Информационното затъмнение е факт, тъй като единственото сигурно нещо, което знаем е наличието на камера с 16 мегапиксела разделителна способност.Коментари за Има ли шанс да видим Samsung Galaxy S5 с по-голям екран и с по-голяма резолюция? Дали това ще е скоро?

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм